28 maart 2009

Fontys Multimedia opdracht

Zo, het duurt even maar dan hebbie ook wat. Hieronder de opdracht multimedia voor a.s. dinsdag voor mijn opleiding e-learning. Het duurde even...dat zat hem dan toch weer in de voorbereiding, ik liep al weer flink ingewikkeld te denken hoe iets moois te maken, varieerde van het maken van een macro in Word tot het snoeien van een appelboom (waar ik helemaal geen verstand van heb gezien de oogst van de laatste jaren). Is het niet geworden. Zie onderstaand. Met excuus voor de taalfout.


26 maart 2009

Uit eten met collega's



Even er tussenuit, gegeten bij Savak in Deventer. Mijn collega's laten het goed smaken

6 maart 2009

FabChannel Stopt

lees ik net op tweakers.net dat fabchannel stopt. Belachelijk. Weer een pracht initiatief wat nog veel verder had moeten doorgroeien om zeep geholpen door juridische consequenties. Ik heb er enorm van genoten. Hulde aan alle 15 medewerkers.

Hieronder hun persbericht:


Na 9 jaar met enorm veel passie en plezier de prachtigste concertregistraties met jullie gedeeld te hebben stoppen wij ermee. Een groot deel van de platenmaatschappijen staat ons nog steeds niet toe hun artiesten op te nemen. Hierdoor kunnen we niet bieden wat we nodig hebben om Fabchannel in leven te houden.

Wij willen jullie ontzettend bedanken voor alle steun door de jaren heen! Het was een geweldige tijd, maar hier houdt het helaas op.

Vrijdag 13 maart trekken wij met pijn in ons hart de stekker uit het online archief. Geniet tot die tijd van je favoriete concerten en, wie weet, tot ooit!

3 maart 2009

Mandarijnen pellen



Fontys opleiding E-learning

Vanavond wordt mijn kennis mandje weer een stukje gevuld. Social software, bookmarking weblogs enz... ik leer iedere lesavond weer bij. Het grappige is wel dat we met zijn allen om de tafel zitten met allemaal een PC of laptop en dat de interaktie zowel mondeling gaat maar ook net zo veel via het web.

1 maart 2009

Araglin.NL

Als je van muziek houdt (en wie doet dat niet) lees dan eens het volgende. Op de schitterende en informatieve website www.araglin.nl die ik regelmatig bezoek nu een stukje waarvan ik de link ook even vermeld. De Carmina Burana maar dan vanuit een ander licht beschreven http://www.araglin.nl/pivot/entry.php?id=1247
Hij schrijft over diverse soorten muziek waarbij de elektronische varianten regelmatig aan bod komen maar ook allerlei andere exoten. Genieten !